Veelgestelde vragen

Hoeveel verzendkosten berekenen jullie?

De verzendkosten zijn afhankelijk van het land waar de bestelling naartoe wordt verzonden en welke producten je bestelt.

Voor bestellingen binnen Nederland vragen we € 3,50. Bestel je maar één kaart? Dan betaal je slechts € 1,75 verzendkosten.

De verzendkosten naar België zijn voor kaarten € 4,- en voor posters € 9,-. Bestel je zowel posters als kaarten, dan zijn de kosten € 9,-.

Op dit moment verzenden wij naar Nederland en België. Wil je jouw producten naar een ander land verzenden? Neem dan contact met ons op.

Ik heb een leuk idee voor een kaart of poster. Doen jullie hier iets mee?

Ja! Wij staan altijd open voor nieuwe ideeën. Kaart ’t aan; wie weet maken wij van jouw idee een nieuwe kaart of poster! Neem gerust contact met ons op.

Op welke manieren kan ik betalen bij Alles Pluis?

Wij bieden verschillende betaalmethodes aan, waaronder iDeal en Bancontant. Op onze servicepagina vind je alle manieren waarop je onze kaarten en posters kunt kopen.

Kan ik jullie posters en kaarten ook in andere formaten bestellen?

Al onze kaarten en posters hebben standaard de maten:

  • Kaarten: 13,2 bij 13,2 cm
  • A3-posters: 29,7 cm bij 42 cm
  • A4-aftelkalender: 21 bij 29,7 cm

Heb je een ander formaat nodig? Neem dan even contact met ons op, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Is het mogelijk om posters of kaarten aan te passen aan mijn wensen?

Al onze producten hebben wij zelf ontworpen. Zie je toffe dingen, maar is het net niet wat je zoekt? Bijvoorbeeld een ansichtkaart die je graag als gevouwen kaart zou willen hebben? Of een getuigekaartje, die je wilt gebruiken voor het vragen van je ceremoniemeester? Wij denken graag met je mee. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Hoe vaak vernieuwen jullie de kaarten en posters?

Alle kaarten en posters van Alles Pluis ontwerpen wij zelf. We vernieuwen geregeld ons assortiment, maar hebben hierin geen vaste frequentie. Wil je nieuwe producten niet missen? Blijf dan op de hoogte via onze nieuwsbrief!

Niet gevonden wat je zoekt?

Heb je het antwoord op jouw vraag nog niet gevonden? Neem dan gerust contact met ons op!