Photobooth: altijd een succes & free printable!
11 augustus 2017 Alles Pluis
Door Blog

Photobooth: altijd een succes & free printable!

Een photobooth op je bruiloft is bijzonder, heel erg lachwekkend en zorgt gegarandeerd voor een hoop plezier bij jong en oud. Geloof ons, zelfs je braafste oom en tante gaan los achter het gordijntje van het fotohok! En naarmate het feest vordert – en het aantal verslonden wijntjes en biertjes oploopt – worden de kiekjes steeds origineler.

Ook leuk: de foto’s vormen een mooie herinnering aan jullie bijzondere feest. Voor jullie als bruidspaar, maar toch zeker ook voor je gasten. Wat is er dan leuker dan de foto’s meegeven als bedankje aan je gasten? Speciaal daarvoor dit originele mooie printable hoesje. Helemaal gratis en voor niets!

Gratis printable: photobooth fotohoesje

Het hoesje is gemaakt voor fotostrips van 5 cm bij 15 cm. De printable bestaat uit twee pagina’s. Op de ene vind je een hoesje in roze met wit en op de andere een wit met roze.

Photobooth op onze eigen bruiloft

Toen we begonnen aan de voorbereidingen van onze eigen bruiloft waren we nog over niet veel dingen zeker, maar wel dat we een photobooth wilden. Wat een spektakel. En simpelweg tof voor iedereen. Leuk voor gasten die niet zoveel mensen kennen om zich te vermaken. Of juist om lol te trappen met je vrienden of familie. En vooral.. om mooie herinneringen te maken.

Bij het kiezen van een fotobooth waren onze belangrijkste eisen:

  • Fotobooth gedurende het gehele feest
  • Onbeperkt foto’s maken
  • Twee fotostrips per keer. Eén voor de gast en één voor ons.
  • Foto’s ook digitaal
  • Niet te duur

Uiteindelijk betaalden wij een kleine € 600,- voor een photobooth die voldeed aan al onze eisen. We zijn super blij met het eindresultaat, maar over de service zijn we minder tevreden (ze kwamen te laat en midden op de avond ging het apparaat kapot, waardoor de photobooth het zo’n anderhalf uur niet heeft gedaan), maar uiteindelijk hebben ze het wel goed afgehandeld. Daarom helaas geen gouden tip bij welke partij je het beste kunt zijn 😉.

De zeker zo belangrijke photoprops zaten bij het hokje inbegrepen en we zorgden ook zelf voor wat leuke materialen. Die dingen kun je tegenwoordig overal scoren, zeker bruiloft gerelateerd. Op Pinterest vonden we nog een leuke, eenvoudige en persoonlijke ‘DIY-prop’; onze hoofden van vroeger op een stokje. Een zeer succesvol attribuut dat we op veel foto’s hebben zien terugkomen!