Anti monster spray

Anti monster spray: jaagt enge wezens voorgoed weg.

Is jouw (klein)kind soms bang voor enge dieren, draken, monsters, heksen, spoken, aliens of griezels op zijn slaapkamer? Alle kinderen zijn wel eens bang. Dat is helemaal niet erg, maar het is natuurlijk wel fijn als je ze gerust kunt stellen. Zeker als het tijd is om naar bed te gaan. Bestrijd monsters en andere enge wezens met anti monsterspray, zo kan je dreumes weer met een gerust hart gaan slapen. Ideaal voor op de kinderkamer, maar ook om mee te nemen naar logeeruitjes bij opa en oma.

Houd monsters buiten de deur

Wij snappen het heel goed dat de (fantasie)wezens een levensechte angst kunnen worden wanneer jouw kleintje alleen in het donker in zijn bedje ligt. Om ervoor te zorgen dat de kleine zijn angsten overwint, ontwikkelden we een poster die monsters buitenhoudt en een anti monster spray die enge wezens bestrijdt.

Anti monster spray: jaag alle monsters weg!

Anti monster spray: DIY – doe het zelf

Het anti monster spray label krijg je gratis bij de monsterposter, maar je kunt hem natuurlijk ook los bestellen. Plak de zelfklevende monstersticker op een plantenspuit of spuitbus en vul deze met water en eventueel een lekkere natuurlijke olie, zoals lavendelolie. Dat ruikt niet alleen lekker, maar werkt ook rustgevend. Gebruik de spray daar waar je (klein)kind denkt dat het nodig is. Onder het bed, achter het gordijn, onder de tafel of in de kast; jouw kleintje weet precies waar dat enge wezen kan zitten. Leg uit wat je aan het doen bent wanneer je de anti monsterspray gebruikt: hoe sterker je verhaal, hoe geloofwaardiger!

Zelfs apotheker doet mee!

Een apotheek in Amerika ging viral op Twitter als ‘beste apotheek’ in de VS, omdat hij speciaal voor een zesjarig klantje een ‘anti monster spray-medicijn’ heeft voorgeschreven. We <3 it! Of je je eigen apotheker zover krijgt, wagen we te betwijfelen ;).